STAY SAFE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Crucial Hospitality…

Η Crucial Hospitality είναι μια εταιρεία πλήρους εξυπηρέτησης-διαχείρισης κάθε είδους τουριστικού καταλύματος – Boutique Ξενοδοχείων, Βιλών & Διαμερισμάτων. Στόχος της είναι να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να δημιουργήσουν αξία στην επένδυσή τους και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο καταλυμάτων τα οποια, μέσω κεφαλαιουχικών επενδύσεων, θα αναβαθμιστούν, θα επανατοποθετηθούν στην τουριστική αγορά και θα αυξήσουν την εμπορική τους αξία. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των ιδιοκτητών, παρέχοντας ένα καινοτόμο και ολιστικό μοντέλο διαχείρισης, ανάπτυξης και παροχής συμβουλών για boutique ξενοδοχεία, βίλες και διαμερίσματα.

Our Company

Who We Are

Η εμπειρία μας στο χώρο της φιλοξενίας, μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν τη δυναμικότητα της τουριστικής επιχείρησής τους ή του ακινήτου τους, να αυξήσουν την πληρότητα και τα έσοδά της, αλλά ταυτόχρονα να μειώσουν το κόστος. Η συνεργασία με την Crucial Hospitality αυξάνει την παρουσία της επιχείρησής σας στην τουριστική αγορά.

Η Crucial Hospitality προσφέρει εξειδίκευση στη διαχείριση πωλήσεων, συστήματα κρατήσεων μέσω διαδικτύου (IDS) και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Είναι σε θέση να βοηθήσει τους εταίρους της να αποκτήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καθώς και να επιτύχουν την ανάπτυξη της εγκατάστασής τους παρέχοντας τα πιο προηγμένα και εξειδικευμένα εργαλεία στην διαχείριση και προώθηση ενός ακινήτου προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.
Η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως, καθώς και η ικανότητά μας να προσαρμόζουμε τις στρατηγικές μας λαμβάνοντας υπόψιν το περιβάλλον λειτουργίας της εκάστοτε επιχείρησης, θα οδηγήσουν στην πρώτη γραμμή της τουριστικής αγοράς. Το Όραμα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας διαμονή υψηλής ποιότητας χωρίς ταλαιπωρία, να ξεπερνάμε τις προσδοκίες τους, αλλά παράλληλα να διασφαλίζουμε ότι αυτό, που προσφέρουμε, έχει μεγάλη αξία.

Certified Reviews
0 +
Satisfied Clients
0 +
Listed Properties
0 +

Η Crucial Hospitality…

Είναι ένας οργανισμός που δεσμεύεται για την ακεραιότητα, την ειλικρίνεια το πάθος για την ποιότητα και την καινοτομία
• Δημιουργεί θετικές και αξέχαστες εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη
• Υποστηρίζει ένα περιβάλλον που επιτρέπει στους συνεργάτες του να εξελίσσονται ως άτομα επαγγελματικά και οικονομικά

Η ακλόνητη προσοχή στη λειτουργία μέσα στις αξίες της εταιρείας και στη μεθοδολογία αξιοποίησης των ποιοτικών υπηρεσιών παράγει ασύγκριτα οικονομικά αποτελέσματα για τους εταίρους της.

Κάθε επιχειρηματική μονάδα της Crucial Hospitality είναι αφιερωμένη στη συμμόρφωση με το πρότυπο της εμπορικής της επωνυμίας, βασιζόμενη στο τρίπτυχο μεγιστοποίηση την κερδοφορία , ικανοποίηση του πελάτη με τον μέγιστο βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων.

Γνωριστε την ομαδα μας

Chair Manager

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio.

Market Strategist

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio.

Team Member Photo
Sales Manager

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio.