STAY SAFE

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η Crucial Hospitality είναι ένα ένθερμoς υποστηρικτής σας με μοναδικό σκοπό να σας οδηγήσει σε μία υγιή και αποδοτική επένδυση μέσα από ένα μοναδικό προϊόν που θα χαρίσει μια εκπληκτική εμπειρία στον επισκέπτη σας, σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τις προσδοκίες. Το να συμβαδίζετε με τις τελευταίες εξελίξεις και λύσεις στη διαμονή των τουριστικών καταλυμάτων και στο online ταξιδιωτικό μάρκετινγκ μπορεί να είναι δύσκολο, ιδίως όταν το τοπίο αλλάζει τόσο γρήγορα. ‘Όμως οι υπεύθυνοι της εταιρείας μας είναι εδώ για το σχεδιασμό μίας στρατηγικής αποκλειστικά για εσάς ώστε να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε την ιδιοκτησία σας σε ηγέτη της αγοράς.

Τα διαμερίσματα αποτελούν μια ξεχωριστή περίπτωση τουριστικού καταλύματος, που αποφέρουν εισόδημα στον Ιδιοκτήτη μέσω της βραχυπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης μίσθωσής τους.

Η Crucial Hospitality είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης Boutique Ξενοδοχείων, Βιλών & Τουριστικών Θερέτρων. Κάθε διαχειριζόμενη επιχειρηματική μονάδα συμμορφώνεται με τα πρότυπα λειτουργίας της, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει τους στόχους κερδοφορίας.

Η Crucial Hospitality είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης Βιλών. Τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση για βίλες είναι πραγματικά ανοδική, δημιουργώντας μια νέα τεράστια τάση, η οποία φαίνεται να διαμορφώνει μια σταθερή αγορά που πρόκειται να αλλάξει τη παραδοσιακή τουριστική βιομηχανία.

Αναλύουμε την μοναδικότητα του περιβάλλοντος λειτουργίας της επιχείρησης, μελετούμε τον ανταγωνισμό και αξιοποιούμε τις ευκαιρίες, με συγκεκριμένες στρατηγικές προκειμένου να μας οδηγήσουν σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσεων.

Η απόκτηση επιτυχημένων αποδόσεων σε μισθωμένη εμπορική ιδιοκτησία σημαίνει περισσότερα από την μίσθωση ενός απλού χώρου. Αρχίζει με μια σταθερή αντίληψη για το είδος του χώρου που θέλουν οι πιο επιθυμητοί ενοικιαστές και τι θα πληρώσουν γι ‘αυτό.

Ξεχάστε την παραδοσιακή βιομηχανική προσέγγιση και μετατρέψτε την ιδιοκτησία σας σε μία επιτυχημένη επενδυτική επιλογή. Στόχος είναι να ταράξουμε τα νερά με τις βέλτιστες πρακτικές μας και την αποδεδειγμένη στρατηγική μεθοδολογία μας.

Για την Crucial Hospitality η διαδικασία του μάρκετινγκ αποτελεί τη βάση της πώλησης. Γι’ αυτό και έχοντας δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο προώθησης πωλήσεων και μάρκετινγκ με πάνω από 3.500 επαφές παγκοσμίως, διαμορφώνουμε τις κατάλληλες πολιτικές προώθησης και διαφήμισης, σε συγκεκριμένα τμήματα της αγοράς.

Στην Crucial Hospitality δημιουργούμε μαζί ένα όραμα για την εκδήλωσή σας και μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια φροντίζουμε αυτό το όραμα να γίνει πραγματικότητα. Σας συμβουλεύουμε και μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες ιδέες, έτσι ώστε να κάνετε τις πλέον σωστές επιλογές για ένα ιδανικό αποτέλεσμα.

Μετά της χορήγηση της Visa D ο αιτών πρέπει να αγοράσει ακίνητο/ακίνητα συνολικής αξίας τουλάχιστον 250.000€ πλέον Φ.Π.Α. , και να ξεκινήσει την διαδικασία της μόνιμης διαμονής εντός 90 ημερών από την είσοδο στην Ελλάδα. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα διαμονής, απαιτείτε περισσότερος χρόνος για να αποκτήσεις άδεια διαμονής στην Ελλάδα.

Έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών για την Αθήνα και τη Μύκονο, με στόχο την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των επιχειρήσεων.

Ειδικευόμαστε σε “εξατομικευμένες” Συμβουλευτικές & Πολυτελείς Υπηρεσίες για αποκλειστικούς επισκέπτες με σκοπό να ικανοποιήσουμε τις πιο ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες.